Kerti grillező szett kiárusítás

5990 Ft

Kerti sütögetéshez, grillezéshez alkalmas minőségben kiemelkedően magas 4 darabos kerti grillező szett. Kiváló használhatóságot, tartósságot ígérő anyaghasználatának köszönhetően joggal pályázik minden grillező és kerti sütögető figyelmére. Ez a termék garantáltan a kerti grillezőinkhez méltó.

Méretekért és bővebb információkért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K1434 Kategória: Címke:

Termék leírás

Kerti grillező szett kiárusítás

Ezzel a négy eszközzel a sütésen át a kerti grill használata utáni tisztításig mindent elvégezhetsz. Mind a négy darab erős akasztóval rendelkezik. Könnyen tisztíthatók. Kényelmes fa nyéllel ellátott. Ne gondolkozz, már csak pár darab van belőle. Ezen az áron ilyen minőségű szettet nem kapsz. Grill szett tartalma egy darab húsforgató, hús villa, hús csipesz, és egy tisztitó kefe (nemes puha drotból)

Méretek:

Csomag mérete: 65x30cm

Fa nyél hossza:   26cm

Szerszámok hossza:45cm

Össztömeg: 6kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 6 kg