Az alábbi szállítási lehetőségek közül van módja választani:

 

Telephelyi átvétel:

 

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a termék(ek) átveheti . A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért  fontos az egyeztetés munkatársunkkal.

Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik.

Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

                                                    06 24/ 472 034

 

 

Csomagküldő szolgálat 40kg alatti vásárlás esetében:  

 

A súlytáblázatunk, ami alapján számol a rendszerünk 40kg alatt a következő lenti táblázaton látható. Sajnos a gép különleges túlméretés csomagokat nem ismeri fel. pl. ha 40kg alatti termék és mégis eltér a mérete a szokásostól (hintaágy, kerti bútor, nádszövet, stb) ebben az esetben munkatársunk telefonon vagy e-mailben értesíti a többletköltségről. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem.

Súly Szállítási költség
0,5kg- 2kg 1760 Ft
2kg-3kg 2200 Ft
3kg-5kg 2500 Ft
5kg-10kg 2700 Ft
10kg-15kg 3000 Ft
15kg-20kg 3200 Ft
20kg-25kg 3500 Ft
25kg-30kg 3700 Ft
30kg-39kg 4250 Ft

 

Nagyon fontos tudnivaló!

A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a termék(ek)et, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

A szállítási díj az Ön lakáscímére való kiszállítást jelenti, nem tartalmazza a terméknek az Ön kertjében való elhelyezésének költségét.

 

40kg felett raklapos szállítás:  

 

Szolgáltató lehetőséget nyújt logisztikai céggel történő raklapos szállításra.

A szállítás költségeit az alábbi táblázat tartalmazza:

Minimum 1 raklap

 

300 kg terhelhetőségig 14.900 Ft/ EUR raklap
500 kg terhelhetőségig 18.900 Ft/ EUR raklap
+ 1600 Ft raklapköltség

 

Vásárlónak lehetősége van egy raklapra több terméket is ráhelyezni, vagyis egy raklapra 300kg/500 kg terhelhetőségig több termék is ráhelyezhető azonos szállítási költségen. A szállítási díj az Ön lakáscímére való kiszállítást jelenti, nem tartalmazza a terméknek az Ön kertjében való elhelyezésének költségét. Sajnos a gép különleges túlméretés csomagokat nem ismeri fel. pl. ha 300kg alatti termék és mégis eltér, a mérete a szokásostól vagy nem fér el egy raklapon ebben az esetben munkatársunk telefonon vagy e-mailben értesíti a többletköltségről. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem.

 

Házhozszállítást saját cégünkkel:  

 

Amennyiben a Vásárló a házhozszállítást választja, Szolgáltató saját szakembereivel Dunavarsány és 100 km-es körzetében vállalja, hogy a Vásárló által megadott szállítási címre kiszállítja és telepíti a termék(ek)et,( de nem üzemeli be) melynek díjszabása függ a hely terepviszonyaitól, a távolságtól és a szállításban/telepítésben közreműködő kollégák számától. A kiszállítás pontos helye és ideje a Vásárlóval egyeztetett időpontban történik.

Vásárlónak kötelessége a terepviszonyok sajátosságaiból eredő információkat megosztani (pl hegyoldalba, vagy lépcsőn kellene felvinni a termék(ek)et) Szolgáltatóval, mivel az árkalkuláció a helyzet ismeretében egyedi díjszabást igényel, minden esetben visszahívjuk telefonon az egyeztetés és árajánlat miatt. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem. Szolgáltató fenntartja a jogot a házhozszállítás megtagadására, amennyiben Vásárló visszatartja az információkat. Érdeklődni 06 70/ 312 1294 es telefonszámon.

 

Egyedi árajánlat kérése:

 

Ha ezt az ajánlat kérést választja, kollégánk felkeresi önt a megadott telefonszámon és a legkedvezőbb árajánlatot és lehetőséget ajánlja fel. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem. Érdeklődni 06 70/ 312 1294 es telefonszámon.  

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu