Bográcsozás, grillezés és szalonnasütés egyben

139000 Ft

Nem érdemes gondolkodni, ez a kerti szalonnasütő grillező az egyetlen melyhez most ajándékba adunk 15.000.-Ft -ot érő csomagot, ami tartalmaz szélfelfogót, állítható hús grillezőt, 3-állású sasliksütőt. Ez az ajánlat ebben a hónapban él. Kiváló minőségű műkőből készült, igényesen kialakított nagyon kényelmes kerti grill, bográcsozó, szalonnasütő. Többféle színben rendelhető.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti grill bográcsozó szalonnasütőt szállítással együtt az ára 154.000ft

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Termék leírás

Bográcsozás, grillezés és szalonnasütés egyben

Kiváló minőségű műkőből készült, igényesen kialakított nagyon kényelmes kerti grill, bográcsozó, szalonnasütő. Többféle színben rendelhető. A sütőhöz tartozik 3 db pad, 8db nyárstartó villa, szabályozható és kivehető bográcsrúd. Termék nem csak mutatós, hanem a gyártási technológiája biztosítja a hosszú élettartamot. Műkő ezért könnyen tisztítható és fagyálló, így a téli elhelyezés sem jelent gondot. Kerti sütővel lehet bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni, saslikot készíteni.

Méretek:

Grillező magassága: 72 cm
Asztallap átmérő: 130 cm
Pad magassága: 40 cm
Pad hossza 108 cm
Tömeg: 320kg

Rendelhető színek: fehér, zöld, világosbarna, okkersárga, téglavörös.
Kérem rendelésnél leadni a választott szint.

Lehetővé teszi az elkészített étel helyszínen való elfogyasztását a kőlapon.
Kerti kő grill garnitúra alap tartozékai
3 db két személyes ívelt kerti pad
Sütőrész 72cm magasságú, 130 cm átmérőjű asztallappal
1 db állítható magasságú és kifordítható bogrács állvány
8 db nyárstartó villa
1db öntöttvas rostély hőálló beton tűztér tűzrakás céljára

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.
A kerti sütőhöz rendelhető plusz pad! Az árban 3db pad tartozik!

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy tüzet, kizárólag a hőálló beton tűztérben lehet gyújtani faszénnel illetve apró fával. Kerüljék a nagy rönköket. Mivel a hőálló beton órákig tartja, a meleget kérem, ne öntsék, le hideg vizel a felfórosodott tűzteret.

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

További információk

Tömeg 320 kg