Kutya kerti szobor

12000 Ft

Kis kedvencek kőből. Magyarországon a legnagyobb szoborkereskedés melyben a kutya és macska szobrok kicsitől a nagyig mindenfajta megtalálható.

Méretek:
Magasság: 40 cm
Súly: 12 kg

Házhozszállítás:
Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel.  Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Ha kisebb tárgyakat vásárol csomagküldővel is dolgozunk. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Telephelyi átvétel:
Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Cikkszám: K1323 Kategória: Címkék: , , , , ,

Termék leírás

Megrendelhető a kőből készült kis szobrocska megtévesztően eredetinek tűnhet a kertedben. Nézz körbe webáruházunkban válogathatsz sok macska és kutya szobrokból.Dunavarsányi telephelyünkre érdemes ellátogatni, ha szereti, a szobrokat ígérem lesz mit nézegetni.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 12 kg