Virágtartó lezárható szabadtéri urnatartó

39500 Ft

Termékünk egyedi megoldást kínál. Kerti – kültéri urnatartóként. Webáruházunkban kapható sírvázák, kisállat síremlékek, kisállat szobrok, melyeket műkőből készítünk. Ellenáll az idő viszontagságainak fagyálló.

Méretek:

Átmérő: 49 cm
Mélysége: 54 cm
Magasság: 103 cm
Szélesség: 70 cm
Tömeg: 120kg

Bővebb leírásért kérem görgessen lejjebb.

Termék leírás

Virágtartó lezárható szabadtéri urnatartó

A díszes kültéri virágtartót sokan szabadtéri vagy kerti urnatartóként, keszonként,  választják melynek a teteje lezárható a termék műkőből készül. Teljesen ellenáll az idő viszontagságainak fagyálló. Kereskedésünkben találhat hozzáillő talapzatot vagy oszlopot. Különböző színekben is rendelhető egyedi színekkel is dolgozunk. Természetesen az ár a fehér antikra vonatkozik a fotókon látható.

Nyugodtan leadhatja rendelését, kollégánk felkeresi önt a megadott telefonszámon és a legkedvezőbb árajánlatot és lehetőséget ajánlja fel a szállítással kapcsolatosan. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem. A rendelés végén a megjegyzésbe csak annyit jelezzen, hogy árajánlat a szállításra.

Érdeklődni 06 70/ 312 1294 telefonszámon lehet.  

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  Webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Az oldalon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

 

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 120 kg