Szalonnasütő

120000 Ft

Termékünk minden egyes darabjára teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát adunk. A kínálatunkat megtekintheti és megvásárolhatja üzletünkben, vagy megrendelheti telefonon és weboldalunkon keresztül.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti grillező szállítással együtt az ára 135.000ft

 

Termék leírás

Szalonnasütő

Régi idők klasszikus és jól bevált forma világával mindenképpen arra törekedtünk, hogy a tűz köré ülhessünk, és nyársbottal szalonnát süthessünk vagy akár bográcsozhassunk. Napjainkban ritkaság ez a klasszikus szalonnasütő. Pedig a faszenes modern grillezőknek nincs ilyen hangulatteremtő funkciója. 🙂

Méretek:

Vastartozékok: 3 funkciós grillkonyha fatüzeléses és faszéntüzeléses üzemmóddal
A 7 elemes összeállított szalonnasütő külső átmérője: 170 cm
1db elem méretei.
Magasság: 45 cm
Szélesség: 40 cm
Hosszúság: 56 cm
Tömeg: 440 kg

Rendelhető színek: sárga, barna, terrakotta

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Plusz termékek a grillezőhöz, ami az árban nincs benne

A fotókon látható székek külön megvásárolhatók.
Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal 06 70/312 1294

 

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

 

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 440 kg