Szalonnasütő és bográcsozó

120000 Ft

Táborok, apartmanok, kempingek elengedhetetlen kelléke a szalonnasütő bográcsozó. A hazai piacon a legjobb, legbiztonságosabb és a legtartósabb megoldásokat kínáljuk, termékeinkben biztosan nem fog csalódni.Termékünkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk. Ezzel is szeretnénk a vásárlóink bizalmát elnyerni.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti grillező szállítással együtt az ára 135.000ft

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

 

Cikkszám: K839 Kategória: Címkék: ,

Termék leírás

Szalonnasütő és bográcsozó

Ez az a szalonnasütő bográcsozó mely a régi hagyományok alapján készült. Tudunk tüzet rakni, a kő perem részén, a gyerekek könnyen szalonnát süthetnek és körbe ülhetik a hazánkban egyedülálló régi hagyományok alapján tervezet minden igényt kielégítő sütögetőt.

Méretek:

Szalonnasütő:

1 db elem: Hosszúság: 120 cm
Szélesség: 40 cm
Magasság: max. 45 cm
Tömeg: 160 kg
3 elemes összeállított szalonnasütő külső átmérője: 190 cm

Vas tartozékok: Rácsozott asztal, leakasztható faszéntartó tűzrács, 6 db saválló (rozsdamentes) nyárs, bográcstartó állvány, hővédő lemezgyűrű Tömeg: 25 kg

A szalonnasütő sárga, barna és szürke színben rendelhető.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Plusz termékek a grillezőhöz, ami az árban nincs benne

A fotókon látható székek külön megvásárolhatók 14500/db
Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal 06 70/312 1294

 

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

 

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

További információk

Tömeg 220 kg