Mini kerti csobogó

11000 Ft

Ez a kis kerti csobogó kerti tavak mellé, vagy virágoskertekhez is remek választás. Ültesse körbe virágokkal, tegye a közepébe ezt a csobogót, és egyetlen vendég sem fog szó nélkül elmenni ez az alkotás mellett.

Méretek:
Magasság: 15 cm
Súly: 26 kg

Házhozszállítás:
Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel.  Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Ha kisebb tárgyakat vásárol csomagküldővel is dolgozunk. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Telephelyi átvétel:
Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Cikkszám: K94 Kategória: Címkék: , , ,

Termék leírás

Ezt  a kis csobogót arra a helyre ajánljuk, ahol szeretnének látványban gazdag környezetet kialakítani. Közterületekre, vendéglátóhelyekre, nagy kerti felületekre, esetleg rendezvényekre dekorációként is kiváló választás. Mivel kőből készült, nagyon ellenálló, télre is kint hagyhatjuk a kertben, ugyanis teljesen fagyálló.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 26 kg