Króm hatású kerti kút

52000 Ft

Ebben a hónapban a kúthoz most ajándék króm olasz csapfejet adunk. A modern kerti kút, anyaga alumíniumöntvény, ezért 100%-ban rozsdamentes. Beszerelése egyszerű. A kút festése ellen áll minden szélsőséges időjárási körülménynek. A háromszögletű vödörtartójába fehér kavicsot ajánlunk, amit a csomag tartalmaz. A dísz kút bekötéséhez ajánljuk a víz flexibilis csövet. A betonhoz rögzítéséhez csavart biztosítunk.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus modern kerti kutat szállítással együtt az ára 52.500ft

Méretek:

Magasság:  87 cm
Kifolyó:       76 cm
Tálcája háromszög alakú és 24x24x24 cm szélessége 15 cm.
Mélység:     31cm
Víz csatlakozás:   3/4″- os
Anyag:   alumíniumöntvényből
Felület:    por-szórt
Tömeg:13kg
Színek: atracit szürke, matt zöld, ezüst szürke(króm hatású), gyöngyház arany.

Bővebb leírásért kérem, gördítsen lejjebb.

Termék leírás

Króm hatású kerti kút

A kerti kút a legmodernebb színekben választható atracit szürke, matt zöld, ezüst szürke(króm hatású), gyöngyház arany.

Házhozszállítás

Házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 16 kg