Kőgrillező bográcsozó kicsi

125000 Ft

Az ár a kerti grillezőre vonatkozik, a grill és hússütő ráccsal a bográcstartó állvánnyal az összekötő csavarokkal együtt. A grillező faszén és fatüzeléses üzemmódban is használható. A grillező minden fém eleme rozsdamentes, saválló acélból készült.  Időtálló és legkényelmesebb kerti grillezőnk. És a kőgrillező ára kifejezetten a legkedvezőbb a kínálatunkban. Nyugodt szível, ajánlom ezt a terméket fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti grillező szállítással együtt az ára 123.000ft

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Cikkszám: K838 Kategória: Címkék: , ,

Termék leírás

Többfunkciósak, sütésre és főzésre egyaránt alkalmasak. Minden típusa fagyálló, biztonságos és néhány elemből könnyen összeállítható.

Méretek:

Magasság: 68 cm
Átmérő: 125 cm-es (termékeink közt létezik ugyanez a sütő magasabb méretben)
A grillező legnehezebb eleme 50kg
A grillező elemeit 14db rozsdamentes csavar tartja össze
Tömeg: 440 kg

Rendelhető színek: Terrakotta, moha zöld, bézs, barna és szürke antik.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Plusz termékek a grillezőhöz, ami az árban nincs benne

A fotókon látható padok külön megvásárolhatók ára 16500.-ft /db.
Rablóhús-sütő készlet
Kürtöskalácssütő egység.

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal 06 70/312 1294

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Termékünkre teljes körű fagyállósági és színtartóssági garanciát vállalunk. Ezzel is szeretnénk a vásárlóink bizalmát elnyerni. Telephelyünkre érdemes ellátogatni, ha kerti grillezőt, bográcsozót, vagy szalonnasütőt keres. Több ezer négyzetméteren biztos minden igénynek megfelelő kerti sütőt fog találni az Ön családja számára…

 

A Grillező beüzemelése, garanciális előírások

A grillező első felfűtésekor a felfűtést lassan, kíméletesen végezzük.
Az első felfűtés során alakul át (részben) a tűzálló beton cementkötése kerámiakötéssé. Ilyenkor alakulnak ki a tűzálló beton természetes dilatációi, amelyek felfűtés során jól látható repedések, lehűlésszakaszában pedig alig észrevehető hajszál repedésekké válnak. Későbbi felfűtések során ezeknek a természetes repedéseknek sem a száma, sem elhelyezkedése nem változik. A tűzálló beton törésétől nem kell tartani, az összes tűzálló beton elem erős vasalással rendelkezik.

Átázott, vizes tűzálló beton tűzteret felfűteni tilos!

A grillezés után egyszerű fóliatakarással védjük meg a tűzteret az átázástól (eső, hó, locsolás, öntözőrendszer), így biztosítva a tűztér állandó szárazon tartását és használhatóságát.
A grillezés befejezésekor hagyjuk magától kihűlni a tűzteret, ez több óráig is eltarthat.

Tilos a felmelegedett tűzteret bármilyen módon mesterségesen hűteni!

Grillező összeállítása

  • A grillezőt csak síkfelületű tömör talajra, tömör füves talajra, murvás vagy gyöngykavics felszórású tömör talajra illetve térburkolatra szabad telepíteni.
  • Az alsó és középső elemeket a tűztér felőli síkfelületükre fektetve, vízszintes helyzetükben kell összecsavarozni. A csavarokat csak kis erővel húzzuk meg!
  • Az így összecsavarozott elemeket állítsuk függőleges használati helyzetükbe. Ellenőrizzük, hogy az alsó és a középső elemek egymás felőli, sík oldalai egy síkban vannak e? Ha nincsenek, feltétlenül állítsuk őket egy síkba egy egyenes léc segítségével!
  • Az alsó és középső elemek összekötő csavarjait véglegesen húzzuk meg, közepes erővel.
  • Állítsuk egymás mellé a 3×2 darab összecsavarozott alsó és középső elemeket, ezzel kialakítva a grillező végleges alakját.
  • Ezután csavarozzuk össze a grillező 3 db középső elemét. A csavarozást csak kézzel végezzük.
  • A grillező bal és jobb sarkának széthúzásával vagy összenyomásával állítsuk be a középső elemek tűztér felőli oldalának párhuzamosságát úgy, hogy a bal és jobb oldali középső elemek közötti belső méret 54-55 cm között legyen (lásd a fekete fehér rajzon).
  • Csavarozzuk fel a tűztér hátsó oldalát, majd a tűztér két oldalsó lapját. A csavarokat csak kis erővel húzzuk meg! A tűztér hátsó oldalát úgy állítsuk be, hogy a bográcstartó csöve a tűztér hátsó sarkában elférjen. Ellenőrizzük, hogy a tűztér két oldala párhuzamosan futnak e? Végül fektessük a középső elemekre az asztallapokat.

 

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 440 kg