Kő sírváza, virágtartó

11500 Ft

Néha elég egy virágtartó és máris mutatós kerti dísz válik a legegyszerűbb növényből is. A növények nem csak a földbe ültethetőek el, hanem kinti tálakba, kaspókba is elhelyezheti, így a helyüket bármikor megváltoztathatja.

Méretek:
Magasság: 41 cm
Súly: 19 kg

Házhozszállítás:
Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel.  Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Ha kisebb tárgyakat vásárol csomagküldővel is dolgozunk. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Telephelyi átvétel:
Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Cikkszám: K225 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Termék leírás

Sajnos a fényképe nem adja vissza az igazi szépségét, és méret nagyságát. Ezért érdemes ellátogatni telephelyünkre. Mivel természetes anyag a kő, ennek köszönhetően jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi dán cementből és kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért a téli elhelyezésről sem kell gondoskodni.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 19 kg