Kerti virágkaspó

11500 Ft

Kaspók a kicsitől az óriás méretig a különlegességük hogy nem cserépből vagy agyagból készülnek.Egy sokkal időtállob anyagból a műkőből, ami köztudott nagyon tartós anyag. Nem fog ki rajta az idő és az időviszontagságait, fagyálló, és egy életen át díszíti kertjét, otthonát. Lehet rendelni külön kategóriában  a megrendelő szerint kért színnel antikolt változatot, természetesen az ár a fotókon látható fehér antikra vonatkozik.

Méretek:
Magasság: 28 cm
Súly: 19 kg

Házhozszállítás:
Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel.  Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Ha kisebb tárgyakat vásárol csomagküldővel is dolgozunk. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Telephelyi átvétel:
Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Termék leírás

Kedves bájos megjelenést biztosít a kertedben ez a virágtartó kaspó. Romantikus hangulatot teremthetünk kertünkben vele és különösen jól mutat a zöld környezetben. Csak ajánlani szeretném a levendulát! A levendula egy olyan romantikus virág, amely bírja a tűző napot évelő és ebben a kaspóban nagyon jól mutat.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 19 kg