Kerti sütők kőből

173000 Ft

A grillezőn lehet bográcsozni saslikot sütni, grill tárcsázni, grillezni. Nagyszerű samott téglás sütőtérrel rendelkezik, ami sokáig tartja a parazsat. Termékeink alapanyaga kő, ezért a tartósságát kiemelnénk. Nagyon egyszerűen összerakható.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti grillezőt szállítással együtt az ára 193.000ft      Szállítás 2db raklapon történik.

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Termék leírás

Komplett kerti sütő kőből 4db székkel ajánljuk kert tulajdonosoknak, mivel ritkaság ilyen szép kerti grillezőt találni ilyen jó adottságokkal, és használhatósággal. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal 06 70/312 1294

Méretek:

Szélesség: 100 cm

Tömeg: 650 kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Rendelhető színek terrakotta, moha zöld, bézs, barna és szürke antik. Kérem rendelésnél leadni a választott szint.

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy tüzet, kizárólag a fém samottos tűztérben lehet gyújtani faszénnel illetve apró fával. Kerüljék a nagy rönköket. Mivel a samott tégla órákig tartja, a meleget kérem, ne öntsék, le hideg vizel a felfórosodott tűzteret.

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást, de higgye el nem nagy feladat az összerakása nyugodt lehet, hogy Ön is össze tudja rakni!  Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

További információk

Tömeg 650 kg