Kerti pad eladó

149000 Ft

A kerti padhoz termékeink közt találhat asztalt és széket is, nagyon mutatós kerti garnitúrát lehet össze állítani. A fahatású kerti pad nagyon kényelmes és a kertben, a zöld környezetben nagyon jól mutat. Hosszú időtartamú nem kell vele törődnünk, télre nem kell elpakolnunk, nem kell, évente lekezelni és még sok-sok előnye van.

Méretekért és bővebb leírásért kérem, gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K1232 Kategória: Címkék: , , ,

Termék leírás

Kerti pad eladó

Mivel a kő természetes anyag, így a belőle készült kerti pad tökéletesen biztonságos, és évtizedekig használható, darabja lesz a kertjében.  Külön kérhető élethű fahatás keltőre festve ez az árban nincs benne megbeszélés alapján festjük.

Nyugodtan leadhatja rendelését, kollégánk felkeresi önt a megadott telefonszámon és a legkedvezőbb árajánlatot és lehetőséget ajánlja fel a szállítással kapcsolatosan. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem. A rendelés végén a megjegyzésbe csak annyit jelezzen, hogy árajánlat a szállításra.

Érdeklődni 06 70/ 312 1294 telefonszámon lehet.  

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Házhozszállítás

A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Méretek:

Magasság: 82cm

Hosszúság: 182cm

Szélesség: 62cm

Tömeg: 125kg

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 125 kg