Kerti falikút

19800 Ft

A falikutak kőből készülnek ezért az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Különleges kialakítása akár kézmosásra akár mosogatásra akár locsolásra alkalmas. A csap nem tartozék, külön árusítjuk. Méretekért és bővebb leírásért kérem, görgessen lejjebb.

Termék leírás

Kerti falikút

A kertben bármilyen falfelületünk van, feldobhatjuk ezzel a rusztikus falikúttal nem muszáj kútként használni, mert ha a víztározó részt beültetjük, virággal nagyon szép kerti dekorációt készíthetünk. Dunavarsányi telephely hatalmas választékkal várja a kert szerelmeseit.

Nyugodtan leadhatja rendelését, kollégánk felkeresi önt a megadott telefonszámon és a legkedvezőbb árajánlatot és lehetőséget ajánlja fel a szállítással kapcsolatosan. Természetesen még ezek után is eldöntheti, hogy megrendeli a terméket vagy sem. A rendelés végén a megjegyzésbe csak annyit jelezzen, hogy árajánlat a szállításra.

Érdeklődni 06 70/ 312 1294 telefonszámon lehet.  

Házhozszállítás

Házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Méretek:

Magasság: 65cm

Szélesség: 46cm

Hosszúság: 28cm

Tömeg: 35kg

Több színben rendelhető: bézs, szürke, barna, terrakotta,

Amennyiben kérdése van a szállítással kapcsolatban forduljon hozzánk 06 70/ 312 1294 Rendelését telefonon is elfogadjuk.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 35 kg