Kerti konyha

725000 Ft

A kerti konyhánkban alkalmunk van sütni, főzni, grillezni, kemencézni. Praktikusan kényelmesen elő tudunk készülni a főzéshez a nagyméretű előkészítő asztalon. Grillező rész alkalmas sasliksütésre, grillezésre, szalonnasütésre, bográcsozásra, hihetetlen, de még kürtöskalácsot is készíthetünk vele. Egy csúcs szuper kerti konyha mely könnyedén összerakható a kertben és költözéskor is magunkkal vihetjük, ellentétben az épített változattal. A grillező része nagyszerű samott téglás sütőtérrel rendelkezik, ami sokáig tartja a parazsat. A kemence része is samott téglával van ellátva. Termékeink alapanyaga kő, ezért a tartósságát kiemelnénk. Rendelhető színek terrakotta, moha zöld, bézs, barna és szürke antik. Kérem rendelésnél leadni a választott szint. A fotókon látható faajtót az ár nem tartalmazza egyedileg lehet megoldani.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti konyhát szállítással együtt az ára 770.000ft     Mivel csak 4 db raklapon tudjuk szállítani és majdnem 1 tonna

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Cikkszám: K787 Kategóriák: , Címkék: , ,

Termék leírás

Komplett kerti konyha grillezővel, asztallal és kemencével. ajánljuk kis kert tulajdonosoknak, mivel ritkaság ilyen szép kerti konyhát találni ilyen jó adottságokkal, és használhatósággal. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal 06 70/312 1294

Méretek:

Magasság: 85 cm pult és grill

Hosszúság: 405 cm
Szélesség: 105 cm

Tömeg: 1000 kg

Rendelhető színek: Terrakotta, moha zöld, bézs, barna és szürke antik.

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

.

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy tüzet, kizárólag a fém samottos tűztérben lehet gyújtani faszénnel illetve apró fával. Kerüljék a nagy rönköket. Mivel a samott tégla órákig tartja, a meleget kérem, ne öntsék, le hideg vizel a felfórosodott tűzteret.

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 1000 kg