Kerti grill bográcsozó szalonnasütő

149000 Ft

Kiváló minőségű műkőből készült, igényesen kialakított nagyon kényelmes 9 személyes kerti grill, bográcsozó, szalonnasütő. Többféle színben rendelhető. A sütőhöz tartozik 3 db pad, 9 db nyárstartó villa, szabályozható és kivehető bográcsrúd. Termék nem csak mutatós, hanem a gyártási technológiája biztosítja a hosszú élettartamot. Műkő ezért könnyen tisztítható és fagyálló, így a téli elhelyezés sem jelent gondot. Kerti sütővel lehet bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni, saslikot készíteni.

Könnyedén otthonába visszük ezt a fantasztikus kerti grill bográcsozó szalonnasütőt szállítással együtt az ára 165.000ft

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Termék leírás

Kerti grill bográcsozó szalonnasütő

A grillezőn lehet bográcsozni saslikot sütni, grill tárcsázni, grillezni, szalonnát-sütni. Nagyszerű hőálló sütőtérrel rendelkezik, ami sokáig tartja a parazsat. Termékeink alapanyaga műkő, ezért a tartósságát kiemelnénk. Nagyon egyszerűen összerakható. Rendelhető színek: fehér, zöld, világosbarna, okkersárga, téglavörös. Kérem rendelésnél leadni a választott szint.

9 személyes kerti grill garnitúra alap tartozékai
3 db három személyes ívelt kerti pad
Sütőrész 62 cm magasságú, 3×130 cm kecsesen ívelt oldalhosszal, asztallap
1 db állítható magasságú és kifordítható bográcsállvány
9 db nyárstartó villa
1 db  rostély tűzrakás céljára

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

.

Fontos információk, ha ezt a kerti sütőt választja.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy tüzet, kizárólag a hőálló beton tűztérben lehet gyújtani faszénnel illetve apró fával. Kerüljék a nagy rönköket. Mivel a hőálló beton órákig tartja, a meleget kérem, ne öntsék, le hideg vizel a felfórosodott tűzteret.

Házhozszállítás

A kerti sütőt házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 320 kg