Hintaágy eladó extra erős a gyártótól 170cm

65000 Ft

Hintaágyaink az egyik legerősebbek a piacon a zártszelvényből készült szerkezete miatt. Teherbírása másfélszerese a vele azonos vastagságú csővázas hintaágynak. Ezt a hintaágyat elsősorban azoknak a vásárlóknak fejlesztettük ki, akik nem egy évszakos terméket akarnak vásárolni, hanem hosszú távú megoldásra törekszenek…

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K325 Kategória: Címke:

Termék leírás

Hintaágy eladó extra erős a gyártótól

 

Négyszög szelvényű 170 cm-es hintaágy
Műszakilag a négyszög szelvény zártszelvény szilárdsága másfélszerese a hasonló méretű cső szelvénynek, így a hintaágy a piacon jelen pillanatban a legerősebb vázzal rendelkezik! Fejtámlával ellátott dönthető háttámlája a kényelmes pihenést szolgálja. További előnye, hogy a két támladőlés biztosító oldása után a háttámlát lefektetve, rögzített francia ággyá alakítható.

A hintaágyban lévő függesztő rugók egyenként 200kg teherbírással rendelkeznek, így 400 kg a termék maximális terhelhetősége.

Vashálós ülőfelülete szintén a tartósság garanciája. Kétféle metál színben szinterezéssel beégetett porfestés felület kezeljük. Magyar termék ezért minden elem utánpótlása biztosított. Egyszínű, vagy mintás párnákkal forgalmazzuk.

Hinta váz anyaga: 35x35x1,5 négyszög szelvény
20x20x1,0 négyszög szelvény
Tető váz anyaga: 16×1,0 precíziós cső
13×1,0 precíziós cső
Ülőfelület: 100x100x4,2 vasháló
Rugók: edzett rugóacél
Kötőelemek: Szabványos csavarok és anyák, horganyzott kivitelben.
Szivacs párna: M1930 poliuretán hab
Szövet:5 0% műszál 50% pamut keveréke
A hintaágyat elsősorban azoknak a vásárlóknak fejlesztettük ki, akik nem egy évszakos terméket akarnak vásárolni, hanem hosszú távú megoldásra törekszenek.

Csomagolási méret: 200cm x 80cm x 15cm (magasság/szélesség/mélység)

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 40 kg