Hintaágy dönthető nagy 2méter

65000 Ft

Ez árban és méretben a legjobb hintaágy 2m-es ággyá alakíthatós és pohártartóval felszerelt vastagvázas 40 x 1,5-ös csőből készült hintaágy, a hátsó lábösszekötőinek köszönhetően erős és masszív gyártmány.

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K1404 Kategória: Címke:

Termék leírás

Hintaágy dönthető nagy 2méteres

A terméket elektrosztatikus porfestéses eljárással 1 színben gyártjuk és forgalmazzuk antracitmetál színben. Ez a kétméteres luxus hintaágy egy dönthető háttámlás a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően most már fixen kirögzíthető franciaágyként is funkcionáló termék. A hintaágy háttámlájának dőlésszögét egyfajta láncos megoldással lehet beállítani. Az hintaágyban lévő függesztő rugók egyenként 200kg teherbírással rendelkeznek,így 400 kg a termék maximális terhelhetősége. Az ülőke és a háttámla fémhálós anyagból készül ezért hosszú élettartamot, biztosit a használónak. Mivel a termék Magyar gyártmányú,így az alkatrészek utánpótlása folyamatosan biztosított,és pótolható. A hintapárna lapszivaccsal, több féle színben. Egyénileg is szállítható személyautó tető csomagtartóján jól rögzítve!

 

Kérem, a kapcsolat menüpont alatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, vagy ha bármilyen kérdése van a következő telefonszámon beszélje meg munkatársunkkal 06 70/299 2066 

 

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 55 kg