Hintaágy dönthető közepes 170cm

55000 Ft

Ez a 170-es hintaágy egy vastagvázas 40 x 1,5-ös csőből készült luxus hintaágy, a hátsó lábösszekötőinek köszönhetően erős és masszív gyártmány. A terméket elektrosztatikus porfestéses eljárással 1 színben gyártjuk és forgalmazzuk, antracitmetál színben…

Bővebb leírásért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K402 Kategória: Címke:

Termék leírás

Hintaágy dönthető közepes

Ez a luxus hintaágy dönthető háttámlás, a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően most már fixen kirögzíthető franciaágyként is funkcionáló termék. A hintaágy háttámlájának dőlésszögét egyfajta láncos megoldással lehet beállítani. Az hintaágyban lévő függesztő rugók egyenként 200 kg teherbírással rendelkeznek, így 400 kg a termék maximális terhelhetősége.

Az ülőke és a háttámla fémhálós anyagból készült, ezért hosszú élettartamot biztosit a használónak.

Mivel a termék Magyar gyártmányú, így az alkatrészek utánpótlása folyamatosan biztosított és pótolható. A hintapárna lapszivacsos vagy darálthabos és 2 db darálthabos kispárnával készül több féle színben. Egyénileg is szállítható személyautó tető csomagtartóján jól rögzítve!

Kellemes pihenést és kikapcsolódást kívánunk minden kedves vásárlónknak. 

Az ár a hintapárnát is tartalmazza.

 

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 45 kg