Halas díszes falikút vagy fali csobogó

32000 Ft

Sokan nem tudnak elhelyezni csobogót kertjükben, mert elveszi a helyet. Falikutunk megoldható fali csobogóként is. Nagyon szép falikút. télen-nyáron díszítő elem kertjében. Mivel kültéri dekorációs termékein kő alapanyagból készülnek, ezért az idő viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, így egész évben a szabadban lehetnek…

Méretekért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K237 Kategóriák: , Címkék: ,

Termék leírás

Halas díszes falikút vagy fali csobogó

Az üres falfelületek nem csak a lakásban kínálnak számtalan lehetőséget a díszítésre. A ház, a különböző melléképületek vagy a kert falai megfelelő dekorációval vonzó kerti elemmé változtathatók. Kúszónövényeket futtathatunk rájuk, festéssel, képekkel, falikúttal enyhíthetjük a magas falak okozta bezártság érzetet és teremthetünk otthonos légkört. Vásárlóink leleményessége határtalan, volt olyan, aki a káva részét tele ültette virágokkal fali kaspónak használta, ami nagyon dekoratív és szép megoldást eredményezett. Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

 

Méretek:

Magasság: 125

Tömeg: 115

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 115 kg