Eladó kemence ingyen szállítással!

365000 Ft

Kedves háziasszonyok/ urak, ez az önök kemencéje! Nagyon megbízható, használata egyszerű, remek választás lehet bárki számára. A mobil állvánnyal együtt könnyen mozgatható. Nézze meg képeinket, győződjön meg róla a saját szemével, milyen praktikus ez az eredeti mobil kemence! A kemence használata nagyon egyszerű és nem kell órákat várni, hogy elérje a megfelelő hőmérsékletet. Ebben a samottal kirakott sütőtér segít, amely nagyon jól tartja a meleget. Azoknak ajánljuk, akik szeretnék az ételek ízén érezni az igazi ”kemencés ízeket”, hagyományos módon sütni, mint dédszüleink, de már a kornak megfelelő kemencében! Tekintsék meg képeinket, rendeljék meg bátran. Többéves garanciát vállalunk rá ezzel a kemencével nem járhat rosszul garantáltan meg lesz elégedve.

Most a szállításért nem kell fizetnie!

Méretekért és bővebb leírásért gördítsen lejjebb.

Termék leírás

Eladó kemence ingyen szállítással!

Ez a gyönyörű magasított mobil kemence, a kemence családunk legújabb, máris nagyon népszerű darabja. Mivel nekünk fontos vásárlóink véleménye, az ő kívánságuk szerint kialakítottunk benne 3 tepsitartót- a szabvány tepsi méret alapján- és magasítottunk a sütőtéren, hogy a káposztás edény is beleférjen. Így már kényelmesen, akár egyszerre több ételt is készíthet benne. Ez a kemence is úgy, mint a többi társa külön tűzrakó térrel rendelkezik, 30-40 perc alatt felfűti a sütőteret, mindkettő samott téglával van bélelve. A kemence-gurulós fékezhető kerekekkel, nagyon masszív állvánnyal könnyen egy kézzel mozdítható.

Minden kemencénk belül 2 részből áll. Alul van a tűztér, felül külön a sütőtér. A sütőtér hőmérsékletét belső érzékelős, hőmérőn figyelhetjük kívülről. A kémény állítható szellőztetős, ezzel irányíthatjuk a fűtés erősségét.  Általában 30-40 perc alatt melegszik fel 180 – 200 fokra, ennél nem is kell melegebbre fűteni. Kemencénk szigetelése nagyon jó, ezért csak több óra alatt hűl le.
A tüzeléshez keményfát ajánlunk. Cserép, zománcedények használatát javasoljuk. Készíthető benne bármilyen sült, kacsa, liba, malac, hurka, kenyér, lángos, töltött káposzta, húsleves, kenyér. Igazából csak a fantázia szabhat határt. A kemencés ételek íze igazi gasztronómiai ínyencség.

Méretek:

Teljes magasság: 235cm
Kemence állvány nélküli méret: 94cm
Az állvány méret kerekekkel: 81cm
(Ha fixen szeretnék telepíteni, le lehet csavarozni a kerekeket ami, levesz a magasságból.15cm)
Az állvány mérete: 77x77cm
Kémény magasság: 56cm
Sütőtér mélysége: 64,5cm
Sütőtér belső szélesség: 65cm
Belső sütőtér magasság: 59cm
Ajtó belső magasság: 44,5cm
Ajtó belső szélesség: 45cm

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Fontos információk, ha ezt a kerti kemencét választja.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a kemencén lévő hőmérő található, ami 500-fokig jelez, kérem, a kemencét ne próbálja senki 300-fokig felfűteni, mert abból problémák adódhatnak, a szakszerű használat 250fok felet már minden megég benne. A kemence télen is kint tartható csak a kemence kémény sapkáját kel betolni. Télen is használható. A kemence alsó terében kell a tüzet rakni nem a felső sütő térben.

Kemencénk kizárólag kültéri használatra készült! Az első begyújtáskor szárad ki a kemence, ezért páracseppek jelenhetnek meg az ajtókon.
Fontos, hogy 300 fok fölé soha ne fűtsük a kemencét!

Házhozszállítás

A kemencét házhoz szállítva kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel. Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. A csomagok mennyiségi és minőségi ellenőrzését a futárszolgálat munkatársai előtt kell elvégezni. Ne, engedje el addig a szállítót, míg nem győződött meg a termék épségéről. Amennyiben a terméken sérülés található, panaszfelvételi jegyzőkönyvet kell készíteni és a csomagot nem szabad átvenni. Ebben az esetben a futárszolgálat munkatársa visszaszállítja a terméket, melynek költsége a Vásárlót nem terheli.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Szolgáltató nem fogad el.

Telephelyi átvétel:

Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. szám alatt történik. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

További információk

Tömeg 250 kg