Csobogó fenyőtobozos

28800 Ft

Ha nagyobb kerti létesítménynek, kerti tónak, szökőkútnak már nem jut hely a kertben, akkor válaszd bátran ezt a közkedvelt csobogót. Akár teraszra, az erkélyre vagy egy kisebb fácska alá helyezve is életet vihet kertjébe. Ez a csobogó az egyik legkedveltebb termékünk sokan tették az otthonukat változatossá vele…

Méretekért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K97 Kategória: Címke:

Termék leírás

Csobogó fenyőtobozos

 

A víznek nemcsak a látványa lazít el, a vízcsobogás megnyugtatja az idegrendszert, és teljessé teszi a “zöldben” eltöltött idő élményét. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak. Fagyállóak, ezért télen-nyáron kint lehetnek a szabadban.

Méretek:
Magasság: 84
Átmérő: 45
Tömeg: 59

Az oldalon szereplő képek és adatok tájékoztató jellegűek, azok a valóságban minimálisan eltérhetnek az itt feltüntetettektől.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 59 kg