Bográcsozó kör

98000 Ft

A kerti grillezők, kő grillezők remekül mutatnak a kertben, mindenre odafigyeltünk a tervezésekor. Mivel termékeink alapanyaga kő, ezért a tartósságát kiemelnénk, kerti sütőinkkel évekig élvezhetik a kertben elkészült ételek ízét. Akár a kert dísze is lehet ez a csodálatos kerti sütő. Ajánljuk kis kert tulajdonosoknak, mivel ritkaság ilyen szép kerti grillezőt találni, ráadásul kis helyen is elfér.

Méretekért gördítsen lejjebb!

Cikkszám: K473 Kategória: Címke:

Termék leírás

Bográcsozó kör

A grillezés a családtagok és barátok közösen eltöltött óráinak ünnepe, ezért különleges alkalom, melyhez különlegesen szép és elegáns grilleket készítünk immár két évtizede. A Flora-Garden kőgrilljei gazdag szín- és formaválasztékban készülnek. Többfunkciósak, sütésre és főzésre egyaránt alkalmasak. Minden típusa fagyálló, biztonságos, néhány elemből könnyen összeállítható.

Méretek:

Magasság: 75 cm

Szélesség: 110 cm

Tömeg: 400 kg

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 400 kg