Bástya virágtartó női szobor

11500 Ft

A bástya virágtartó női szobor alapanyaga kő. A kő, mint természetes anyag, jól illeszkedik a növényekhez és a zöld környezetbe. Termékeink minőségi kő zúzalékból készülnek, az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenállnak és fagyállóak.

Méretek:
Magasság: 53 cm
Súly: 19 kg

Házhozszállítás:
Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel.  Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Ha kisebb tárgyakat vásárol csomagküldővel is dolgozunk. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Telephelyi átvétel:
Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

 

Cikkszám: K493 Kategória: Címkék: , , ,

Termék leírás

A kert berendezési tárgyai, növénytartók és dísztárgyak között elmosódik a határvonal. Azokat a tárgyakat nevezzük dísztárgynak, amelyek gyakorlati hasznosításuktól függően esztétikai értékkel is bírnak. A növényeinkkel szemben ezek a tárgyak nem csak időszakos díszei lesznek a kertnek, hiszen egész évben a szabadban lehetnek. Termékeink nagyon tartós és strapabíró kivitelben készülnek, ráadásul teljesen időjárásállóak is.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 19 kg