Ámor nyilas fiú szökőkút

95000 Ft

Figyelmébe ajánljuk ezt a csodaszép szökőkutat. A szökőkút látványa lenyűgözi az embereket, a hangja pedig mindenkit megnyugtat. A látványt fokozhatjuk színes megvilágítással, különös vízi játékot nyújtanak, az esti órákban ámulatba tudja ejteni a járókelőket.

Méretek:
Magasság: 98 cm
Súly: 210 kg

Házhozszállítás:
Házhoz szállítva is kérheti, ami azt jelenti, hogy raklaposan küldjük logisztikai céggel.  Nem tartalmazza az összerakást! Raklapot az autótól 5 méteren belül teszik le. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Ha kisebb tárgyakat vásárol csomagküldővel is dolgozunk. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Telephelyi átvétel:
Amennyiben a telephelyen történő átvételt választja, munkatársunkkal történő előzetes telefonos időpont és árukészlet egyeztetést követően a terméket átveheti.  A webáruházban található termékek közül a változó árukészlet miatt nem minden van raktáron, ezért fontos az egyeztetés munkatársunkkal. Telephelyi átvétel: 2336 Dunavarsány Barátság u 1. Telefonszám az egyeztetéshez 06 70/ 312 1294

Cikkszám: K927 Kategória: Címkék: , ,

Termék leírás

Kőből készült szökőkutak egyedi szobrokkal díszítve csodás látványt nyújtanak kertek, parkok, közterületek, kőrforgalmak bevásárló központok díszítéseként. Mivel a kő a természet egyik legerősebb anyaga, ezért a belőle készült termék is ellenálló lesz, továbbá teljesen fagyálló, így a téli elhelyezésről sem kell gondoskodnia.

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 210 kg