Akciós hintaágy

75900 Ft

Ez a kétméteres luxus hintaágy dönthető háttámlás. a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően most már franciaágyként is funkcionáló termék. Svájci és francia kutatók vizsgálatai arra utalnak, hogy a hintaágy ringató mozgása segíti a gyorsabb elalvást és javítja az alvás minőségét. Hát most itt az idő, hogy kiválassza minőségben és árban a legjobb darabot. Közvetlen a gyártótól…

Méretekért és bővebb leírásért gödítsen lejjebb!

Cikkszám: K327 Kategória: Címke:

Termék leírás

Akciós hintaágy

Az akciós hintaágy egy vastagvázas 40 x 1,5-ös csőből készült luxus hintaágy, a hátsó lábösszekötőinek köszönhetően erős és masszív gyártmány.  A terméket elektrosztatikus porfestéses eljárással 3 színben gyártjuk és forgalmazzuk. Megrendelhető fehér, olajzöld és antracitmetál színben. Az ár a fehér vázasra vonatkozik. Ez a kétméteres luxus hintaágy dönthető háttámlás, a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően most már franciaágyként is funkcionáló termék. Az hintaágyban lévő függesztő rugók egyenként 200 kg teherbírással rendelkeznek, így 400 kg a termék maximális terhelhetősége. Az ülőke és a háttámla fémhálós anyagból készül, ezért hosszú élettartamot biztosit a használónak, ülőfelülete 200 cm. A hintaágy háttámláján 3 fejtámla található, ami kellemes ülés pozíciót kölcsönöz a pihenni vágyóknak. A termék formája és dizájnja megkapó látványt nyújt, ára mégis kedvező. Egyénileg is szállítható személyautó tető csomagtartóján jól rögzítve!

 

Csomag mérete: 200x81x18 cm

Súly: 40 kg

Magyar termék ezért minden elem utánpótlása biztosított. Egyszínű, vagy mintás párnákkal forgalmazzuk.  

Rendelését leadhatja telefonon a 06 70/299-2066 számon, vagy látogasson el a telephelyünkre, 2336 Dunavarsány, Barátság utca 1. Amennyiben online szeretné megrendelni a termékeinket, a lenti linkre kattintva átirányítjuk a webáruházunkba.

Webáruházunk: Kertidiszek.hu

További információk

Tömeg 40 kg